Aankoopvoorwaarden

In het algemeen

 

Deze verkoop- en leveringsvoorwaarden ("Voorwaarden") worden aanvaard wanneer u een aankoop doet op www.lumieresun.com 

 

Lumiere behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden te wijzigen door wijzigingen online te plaatsen zonder u hiervan eerst op de hoogte te stellen. U bent zelf verantwoordelijk voor het regelmatig controleren van deze Voorwaarden.

 

 Bestelling

 

Bestellingen kunnen alleen via de Webshop worden gedaan en Lumiere accepteert geen bestellingen via b.v. fax, e-mail of telefoon. Wanneer een bestelling is afgerond, stuurt Lumiere u een orderbevestiging en is de overeenkomst definitief. Lumiere heeft het recht om een ​​bestelling te weigeren of te corrigeren (bijvoorbeeld als u onjuiste persoonsgegevens heeft verstrekt). Bij het bestellen gaat u ermee akkoord uitnodigingen per e-mail te ontvangen om gekochte artikelen of de koopervaring te beoordelen.

 

 Levering

 

De levertijd na ontvangst van een orderbevestiging is normaal gesproken 3-7 werkdagen binnen Europa. In bijzondere gevallen kan de levertijd echter langer zijn. Lumiere behoudt zich het recht voor op een verlengde levertijd van maximaal 30 dagen vanaf uw ontvangst van de orderbevestiging. Als de levertijd langer is dan 30 dagen, heb je het recht om de bestelling te annuleren. Restituties voor geannuleerde bestellingen worden binnen 14 dagen na het annuleren van de bestelling uitgevoerd.  

 

 

Je hebt het recht om je aankoop gedurende 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren. Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, dient u Lumiere hiervan binnen 14 dagen na ontvangst/afhaling van de bestelde goederen schriftelijk op de hoogte te stellen. De volgende informatie moet in uw bericht voorkomen: Ordernummer, naam, adres, aantal stuks en artikelnummer van de producten waarvan u spijt heeft en die u wilt retourneren.

 

 De melding moet worden verzonden naar Lumieresun.info@gmail.com

Vanaf het moment van aankoop ontvangen klanten een e-mailnotificatie die hun bestelling bevestigt. Zodra de bestelling is voorbereid, wordt een tweede e-mail verzonden met een trackinglink voor het pakket. Wanneer het pakket aankomt op de aangewezen ophaallocatie, ontvangen klanten meerdere e-mail- en sms-meldingen van zowel Lumiere als UPS, die hen aansporen hun pakket op te halen. Klanten hebben 7 dagen de tijd om hun pakket op te halen. Als een klant zijn paket niet binnen deze termijn ophaalt en het wordt teruggestuurd naar onze faciliteiten, en een terugbetaling wordt vervolgens aangevraagd, wordt een bedrag van 25 euro in mindering gebracht op de terugbetaling om onze verzend- en administratiekosten te dekken.

 Uiterlijk of op het moment dat u Lumiere laat weten dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, moet u het artikel zonder onnodige vertraging terugsturen naar Lumiere en niet later dan 16 dagen nadat u Lumiere heeft laten weten dat u gebruik wilt maken van uw recht van annulering. Dat wil zeggen dat u 14 dagen herroepingsrecht heeft en in totaal 30 dagen retourrecht vanaf de levering van het artikel. Lumiere bevestigt de ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk.